Tapahtumia ihan kaikille

Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti asiatapahtumia, jotka ovat aina ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille haalareiden väriä katsomatta. Vaikka kehitämme jatkuvasti uutta, on tapahtumarepertuaariimme muodostunut seuraavanlaisia perinteitä. Tapahtumien tarkemmat kuvaukset löytyy JES:n Facebook sivuilta.

Jos sinulla on ideoita tai toiveita tapahtumien suhteen, älä epäröi olla yhteydessä tapahtumavastaaviimme.

Tapahtumakonseptimme

Spotlight

Spotlight on Keski-Suomen suurin nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu asiatapahtuma ja JES:n suurin puhujatapahtuma, jonka painopiste on itsensä kehittämisessä. Tapahtuma kerää vuosittain satoja osallistujia paikan päälle Jyväskylään. Päätapahtumassa perehdytään neljään erilaiseen teemaan inspiroivien ammattipuhujien johdattamana. Spotlightista jää osallistujalle käteen muun muassa konkreettisia neuvoja oman osaamisen ja oman toiminnan kehittämiseen. Ennen päätapahtumaa järjestetään workshoppeja, joissa käsitellään samankaltaisia teemoja. Maksuton tapahtuma järjestetään vuosittain loppusyksyllä ja kaikki ovat tervetulleita!

Sunnuntaibrunssi

JES Sunnuntaibrunssi on pääasiallisesti joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina järjestettävä rento brunssitapahtuma, jossa pöydät notkuvat makuhermoja hellivistä herkuista. Brunssilla vierailee usein jokin paikallinen yritys esittelemässä toimintaansa, mutta ennen kaikkea ruokien äärellä kohdataan uusia tuttavia.

Sweatnesday

JES Sweatnesday tuo kansainväliset ja suomalaiset opiskelijat yhteen illanvietossa, johon sisältyy tyypillisesti kiinnostava puhuja sekä pienimuotoinen workshop, unohtamatta tietenkään herkullisia tarjoiluja ja saunaa! Tarkoituksena on tutustuttaa kansainväliset opiskelijat suomalaiseen työskentelykulttuuriin sekä yrittäjyyteen. Sweatnesday on suunnattu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, mutta kaikki kansainvälisestä ilmapiiristä ja yrittäjyydestä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita verkostoitumaan tapahtumaan!

Discovery Tuesday

Discovery Tuesday on viisiviikkoinen englanninkielinen yrittäjyysohjelma, jossa osallistujat pääsevät tiimeissä kehittämään liikeideaa kokeneiden yrittäjien opastuksella. Discovery Tuesdayssä on viisi peräkkäistä tapahtumapäivää tiistai-iltaisin ja joka kerralle on oma teemansa liittyen liikeidean kehittämiseen. Ensimmäisellä neljällä kerralla illan aloittaa ”supercoach” eli keynote-puhuja, joka kertoo päivän teemasta ja omista kokemuksistaan. Tämän jälkeen tiimit työskentelevät illan teeman ja ideansa parissa koutsien avustuksella. Viimeinen kerta on finaali, jossa tiimit pääsevät pitchaamaan ideansa tuomaristolle, jotka valitsevat voittajan.

Lisää informaatiota ja haku mukaan osoitteessa: https://www.discoverytuesday.com

Workshop

JES Workshopit ovat pienempiä, kohdennettujen aiheiden ympärille keskittyviä koulutustilaisuuksia, joissa pääset kehittämään käytännön osaamistasi. Workshopien teemoja ovat olleet muun muassa hakukoneoptimointi, palvelumuotoilu, intohimolla menestyminen, social selling ja LinkedIn.

Excu

JES Excuilla sukelletaan yritysten arkeen ja vieraillaan yritysten toimistoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Keväisin JES Excu suuntaa perinteisesti kotimaahan ja syksyisin kohteena on ulkomaat. Kotimaan exculla ollaan vierailtu esimerkiksi Jaajo Linnonmaan luona Sanomatalolla, it-yritys Futuricella Helsingissä tai markkinointiviestintätoimisto Kuulussa Oulussa. Viime vuosina ulkomaan exculla on käyty Berliinissä ja Wienissä ja tänä vuonna suunnataan lokakuussa Milanoon.

IDEA-Appro

IDEA-Appro on täysin uusi tapahtumakonsepti, jossa yhdistyvät JES:ille tyypillisesti mielenkiintoiset yritykset ja lisäksi approilu. Tapahtumassa osallistujat pääsevät keräämään leimoja appropassiin kiertämällä ympäri Jyväskylää tutustuen paikallisiin yrityksiin! Rasteilla pääsee kuulemaan kyseisen yrityksen toiminnasta ja osalla rasteista on mahdollisuus osallistua myös aktiviteettiin! Aktiviteetit liittyvät kyseisen rastinpitäjän yritystoimintaan, ja tarjolla on mahdollisuus päästä muun muassa ideoimaan, pitchaamaan sekä keksimään ratkaisuja yritysten haasteisiin. IDEA-Appro huipentuu JES Stageen ja tänä vuonna lavalle saapuu Noora Fagerström.

 

 

Stage

JES Stagella inspiroivat yritysmaailman henkilöt nousevat lavalle jakamaan mielenkiintoisia tarinoitaan ja kokemuksiaan. Tapahtumissamme ovat vierailleet esimerkiksi Hjallis Harkimo, Sointu Borg, Peter Vesterbacka, Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen sekä entinen Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck.

black floor lamp on living room sofa

JEScast

JEScast tuo JES:n tapahtumille uskolliseen tyyliin tarinat yrittäjyydestä ja itsensä kehittämisestä podcastin muotoon.

Tähän mennessä julkaistujen jaksojen aiheita ovat olleet muun muassa sisäinen yrittäjyys, vastuullinen kuluttaminen esiintymisjännistys sekä tiimityöskentely & vuorovaikutus.