Tule yhteistyökumppaniksi

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, organisaatioiden, muiden Entrepreneurship Society -järjestöjen sekä yritysten kanssa. Yhteisössämme on yli 1000 jäsentä, ja kokoamme tapahtumiimme eri alojen opiskelijoita, inspiroivia puhujia sekä edustajia Suomen yrittäjyysekosysteemista.

Yhteistyökumppaninamme sinulla on mahdollisuus saada näkyvyyttä ja kasvattaa verkostoa Jyväskylän yrittäjähenkisten opiskelijoiden ja toimijoiden keskuudessa

Yhteistyökumppaniksi

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Jyväskylä Entrepreneurship Societyn kanssa? Toiminnassamme on mukana suuri joukko yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita ja sidosryhmiä. Tahdomme edistää uusien yritysten syntymistä ja jo olemassa olevien yritysten kehittymistä.

JES ry järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuotta, ja toteutamme niitä mielellämme myös yhteistyössä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhumaan tapahtumaamme, tai muunlaisesta näkyvyydestä tapahtumiemme aikana, otathan yhteyttä niin voimme keskustellaan lisää!

Mikäli olet kiinnostunut tapahtumayhteistyöstä, olethan yhteydessä tapahtumavastaavaamme. Muut kysymykset ja tiedustelut yhteistyöasioista voi osoittaa sidosryhmävastaavallemme.

Ota yhteyttä