Kirje fuksille

16.09.2021

Rakas fuksi

Siistiä, että ollaan saatu sut Jyväskylään. Me ollaan JES, eli yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Toivottavasti ainakin osa teistä on jo törmännyt meihin fuksitapahtumissa! On ollut mahtavaa päästä tapaamaan teitä ja kuulla, että moni on kiinnostunut yrittäjyydestä, itsensä kehittämisestä ja tulevista tapahtumistamme.

Haluamme tarjota alustan itsensä kokonaisvaltaiselle kehittämiselle, uusien ideoiden syntymiselle sekä samanhenkisten ihmisten kohtaamiselle. Ollaksesi jessiläinen sinulla ei tarvitse olla yritystä tai edes aikomustakaan perustaa sellaista, kunhan olet avoin uuden oppimiselle ja uusille kokemuksille. JES on mahtava yhteisö uusien ystävien löytämiselle ja oman verkoston laajentamiselle. JES:n tapahtumatarjonnasta löytyy kaikille jotakin – nimekkäitä puhujia Stageilla, hyödyllisiä workshoppeja, biitsin pelaamista jessiläisten kanssa… u name it we make it! JES:n tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, tervetuloa <3

Miten otat kaiken irti fuksivuodesta?

1. Osallistu JES:n tapahtumiin! Mahtava tapa saada uusia kavereita ja kontakteja Jyväskylässä, hauskanpitoa unohtamatta. JES järjestää pääsääntöisesti joka kuun 1. sunnuntaina rennon JES Brunssin, jossa nautitaan brunssiherkkuja yhdessä muiden jessiläisten kanssa. Tämä tapahtuma on yksi suosituimmista, ja lokakuussa toivomme pääsevämme jälleen brunssin pariin.

2. Ole ennakkoluuloton ja tutustu rohkeasti uusiin ihmisiin! JES on loistava alusta päästä tutustumaan opiskelijoihin myös oman ainejärjestön ulkopuolelta, sillä olemme poikkitieteellinen järjestö. Uudet ihmiset auttavat kotoutumisessa Jyväskylään ja opiskelijaelämän starttaamisessa, eikä sitä koskaan tiedä vaikka kiinnostavista kontakteista löytyisi tulevaisuuden yhtiökumppani?

3. Lähde mukaan projektiin! JES:illä on kolme erilaista projektia, joihin sinä voit lähteä mukaan osallistujaksi tai järjestäjäksi. Discovery Tuesday on viisiviikkoinen startup-ohjelma, jossa osallistujat pääsevät suunnittelemaan omaa startup-ideaansa yhdessä kokeneiden yrittäjien kanssa. IDEA JKL on innovointiviikonloppu, jossa pääset kehittämään mm. omia tiimityöskentely-, ideointi- ja pitchaustaitojasi, samalla tutustuen startup-maailmaan. Spotlight taas on itsensä kokonaisvaltaiselle kehittämiselle omistettu Keski-Suomen suurin opiskelijoiden asiatapahtuma, joka tuo ihmiset ja tarinat yhteen sekä tarjoaa opiskelijoille työkaluja ihmisenä kehittymiseen. Projektitiimeissä työskentely auttaa kehittämään hyödyllisiä käytännön työelämätaitoja.

4. Älä unohda asiatapahtumia ja koulutuksia juhlimisen lomassa! Järjestämme erilaisia workshoppeja ja koulutuksia, jotka suunnitellaan jessiläisten toiveiden mukaan. JES:ille tyypilliseen tapaan koulutukset ovat rentoja, kiinnostavia ja ajankohtaisia, eikä tiedossa ole tylsää jäykistelyä. Tuntuuko, että opiskelijabudjettiin totuttelu tuottaa haasteita? Tule mukaan JES:n Opiskelijan talous-workshoppiin ti 21.9.2021!

5. Laita seurantaan JES:n somet ja liity halutessasi jäseneksi! Facebookissa Jyväskylä Entrepreneurship Society, sekä jäsenille JES Members -ryhmä, Instagramissa jyvaskyla_es ja LinkedIn:issä Jyväskylä Entrepreneurship Society. Näin et jää tapahtumainffoista paitsi ja tiedät mitä JES:issä tapahtuu.

<3:lla JES ry