JES

shownav

JES

Yrittäjyys ja opiskelu

Miksi JES on olemassa?

Jyväskylä Entrepreneurship Society tarjoaa ympäristön nuorille, päämäärätietoisille korkeakouluopiskelijoille, jossa on voi törmätä uusiin ihmisiin, liikeideoihin ja inspiroiviin ideoihin.

Jyväskylä on täynnä idearikkaita opiskelijoita, joista löytyy valtavasti potentiaalia. Me Jyväskylä Entrepreneurship Societyssä haluamme näyttää tämän potentiaalin koko maailmalle.

Rikomme rajan Jyväskylän Yliopiston ja Ammattikorkeakoulun välillä ja tuomme yhteen opiskelijat molemmista laitoksista, neutraalille vyöhykkeelle. Me uskomme vahvasti, että yksin puuhastelu ei ole kovin tuottoisaa. Yhdessä onnistumme.

Miten JES toimii?

Järjestämme erilaisia tapahtumia missä viihtyminen kohtaa oppimisen. Tapahtumissamme mielenkiintoiset puhujat eri toimialoilta kertovat tarinoitaan yrittäjyydestä ja jakavat tunteitaan ja kokemuksiaan eri aihepiirien ympäriltä.

Tuomme esiin myös omien jäsentemme tarinoita, ideoita ja teitä kohti yrittäjyyttä.

Jyväskylä Entrepreneurship Society on ennen kaikkea sosiaalinen ja läpinäkyvä. Yhteisömme toimii aktiivisesti verkossa ja tavoitteenamme on monikanavaisen osallistumisen mahdollisuus tapahtumissamme.

Mikä JES on?

Jyväskylä Entrepreneurship Society on yhteisö, joke toimii Jyväskylän alueella. Jyväskylä Entrepreneurship Society on luotu yritteliäiden opiskelijoiden toimesta, opiskelijalta opiskelijalle. Tuemme kaikkia yrittäjyyden muotoja, olit opiskelija tai työelämässä.

JES tekee yhteistyötä Jyväskylän Yliopiston and Jyväskylän Ammattikorkeakoulun kanssa ja meitä vahvasti tukevien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Operatiivisen työn JESin eteen tekee 8-henkinen hallitus, joka koostuu eri poikkitieteellisestä opiskelijajoukosta.