Yritystehdas

Innova 1 - 9. kerros

Piippukatu 11,

40100 Jyväskylä

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

© 2020 Jyväskylä Entrepreneurship society - JKLES 

Yrittäjyys osana opintoja

Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai yrittäjämäisen ajattelun kehittämisestä, myös oppilaitokset Jyväskylän alueella tarjoavat hyödyllisiä opintoja näihin aiheisiin liittyen. Tahdoitpa sitten perustaa oman yrityksen tai työskennellä jonkun toisen yrityksessä, tänä päivänä työelämässä arvostetaan suuresti yrittäjyyteen liittyviä valmiuksia. Alle olemme koonneet linkkejä tiedonhakuun sekä kursseja, joissa yhdistyvät niin yrittäjyyttä tukevat teoreettiset, että käytännölliset tiedot ja taidot.

Jyväskylän yliopisto

Täältä löydät opintojen lisäksi muun muassa innostavia opiskelijoiden yrittäjyystarinoita, yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia sekä tietoa yrittäjälle tärkeistä verkostoista ja yhteistyötahoista.

Mistä yrittäjyydessä ja yrittäjämäisessä toiminnassa on kyse? Miten omaa osaamista voi tuotteistaa? Kiinnostaako kansainvälisyys? Linkin takaa löydät Jyväskylän yliopiston tarjoaman Yrittäjyyden perusopintokokonaisuuden sekä yksittäisiä opintokokonaisuuksia.

Kaikille yhteiset työelämäopinnot lisäävät valmiuksia monialaisessa ympäristössä työskentelemiseen, ja lisäävät mahdollisuuksia opiskelijoiden keskinäiseen verkostoitumiseen yli tiedekunta- tai oppiainerajojen. Tämän lisäksi näillä kursseilla pääset kerryttämään taitoja muun muassa oman osaamisen tuotteistamisesta, itsensä kehittämisestä sekä tiimissä työskentelystä.