JES

shownav

JES

Uusi opiskelija

Mistä on kyse?

Opiskelijavoimin toimiva Jyväskylä Entrepreneurship Society ry (JES) järjestää tapahtumia, joissa rento ilmapiiri kohtaa innostavan oppimisen. Samalla tarjoamme päämäärätietoisille korkeakouluopiskelijoille ympäristön, jossa voi törmätä uusiin ihmisiin ja ideoihin.

Toimintamme ja tapahtumamme ovat ilmaisia ja avoimia kaikille korkeakouluopiskelijoille – omaa yritystä tai kokemusta liiketoiminnasta ei tarvita. Riittää, että olet avoin uusille ajatuksille ja ideoille. Tervetuloa siis mukaan, oli opiskelualasi mikä tahansa!

 

Inspiroidu tapahtumissa

Päätuotteemme ovat mielenkiintoiset puhujatapahtumat, joissa henkilöt eri aloilta kertovat tarinoita oman yrityksensä takaa sekä jakavat tunteitaan ja kokemuksiaan eri aihepiirien ympäriltä.

Tapahtumissamme ovat vierailleet niin Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreckmuotialan yrittäjät Suvi Wigren (Vila) ja Johanna Soilu (Fashion Unit) sekä Nordic Business Forumin (NBF) perustaja Hans-Peter Siefen. Tapahtumia järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti useampia kuukaudessa. Uutiskirjettä (Liity sivun alaosasta!) seuraamalla pysyt ajantasalla tapahtumistamme.

 

Löydä tuleva työnantajasi tai luo oma työpaikkasi

Toiminnassamme on helppo verkostoitua muiden opiskelijoiden ja yrittäjien kanssa. Tapahtumiemme innoittamana ja sopivien henkilöiden kohdattua on syntynyt uusia yrityksiä sekä lukuisia rekrytointeja tapahtumissamme esiintyneisiin yrityksiin.

Ekskursioiltamme startup-yrittäjyyteen keskittyviin Slushiin tai Midnight Pitch Festiin voit löytää mieleisen startupin tai yhteistyökumppanin Jyväskylän ulkopuoleltakin. Vaikka työpaikan etsiminen ensimmäisestä opiskeluvuodesta alkaen kuulostaa kaukaiselta, muista, että tulevaisuutta rakennetaan jo nyt. Älä ulkoista sitä valmistumisen jälkeiseen vaiheeseen.

Mutta joka tapauksessa kannattaa kuitenkin tulla mukaan, meidän toiminta tulee olemaan aina kaikille avointa ja ilmaista!

 

Löydä mahdollisuuksia ja kouluta itseäsi

Suurelle yleisölle tarkoitettujen tapahtumien lisäksi järjestämme pienempiä koulutustilaisuuksia (JES Koutsaa) kohdennettujen aiheiden (mm. markkinointi, rahoitus, johtaminen) ympärille.  Yhteisömme tarjoaa oman firman pystyttäville vertaistukea sekä mahdollisuutta ideoita ja kehittää omaa ideaa toimivaksi liiketoiminnaksi.

 

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa rohkeasti mukaan jessailemaan. Toimintamme on opiskelijakentässä poikkeuksellista – toiminnan fokus ei ole bileissä, alkoholissa tai vastakkaisen sukupuolen tavoittelusta, vaan oman tulevaisuuden luomisessa!

Terveisin,

JES:n väki