JES

shownav

JES

Tiimi

Mikko Kuhalampi / Puheenjohtaja

Mikko Kuhalampi / Puheenjohtaja

mikko@jkles.fi
050 499 9650

Mikko on hallituksen säntillinen puheenjohtaja, joka pitää koko porukan pakan koossa. Hän ohjaa JES:n toimintaa päättäväisin askelin eteenpäin ja on valmis panostamaan toimintaan sata lasissa. Hän toimii järjen äänenä, jos muilla lähtee ideointi aivan lapasesta, sekä rauhoittelijana, jos jollakin menee liian lujaa. Mikko on kahtena edellisvuonna kerryttänyt korvaamatonta kokemusta järjestöhommista Dumpin hallituksessa, toisena niistä puheenjohtajan saappaissa. Vapaa-ajallaan Mikko heittää villakangastakin sivuun, pukeutuu mustavalkoiseen raitaan ja viheltää armottomasti jäähyjä jääkiekkotuomarin roolissa. Puheenjohtajamme osaa toimia sovittelijana niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin ja on vaan hiton hyvä tyyppi!

Jaakko Jalkanen / Varapuheenjohtaja

Jaakko Jalkanen / Varapuheenjohtaja

jaakko@jkles.fi
044 992 9534

Jaakko on meidän porukan faija. Hän on varapuheenjohtajan roolissaan valmis tarttumaan asiaan kuin asiaan, ja on avuksi kaikkien muiden hallituslaisten puuhailuissa. Jaakko on lupsakka savolainen, jonka nallekarhumainen olemus huokuu rakkautta ja lämpöä. Hän opiskelee tietojärjestelmätiedettä Jyväskylän Yliopistolla, ja samalla työskentelee Brellan liiketoiminnan kehittämisen parissa. Hän on Mikon oikea käsi, mutta koko hallituksen keuhkot; välttämätön ja aina toiminnassa. Monitaiturina Jaakko on vähän kaikessa hyvä, mutta lempiharrastuksiin lukeutuvat oluenjuonti, reissaaminen ja golfin peluu.

Anni Haaparanta / Viestintävastaava ja sihteeri

Anni Haaparanta / Viestintävastaava ja sihteeri

anni@jkles.fi

Anni on hallituksemme aurinkoinen ilopilleri, jonka ideat ja kekseliäisyys ovat vertaansa vailla. Annin kolmannen vuoden viestinnän opinnot alkavat olla loppusuoralla ja kandin paperit häämöttävät edessä tänä keväänä. Anni tekee viestintää raikkaalla ja kuplivalla asenteella ja sen lisäksi hän hoitaa myös sihteerin pestiä. Työnteko ja kouluasiat hoidetaan reippaalla otteella, jotta vapaa-aikaa jää salilla käymiseen, lenkkeilyyn, hyvästä ruuasta ja juomasta nauttimiseen ja aika ajoin Escin tanssilattialla keikutteluun. Annia ihastuttaa latinokulttuurit, ja sen huomaa myös tanssilattialla mimmin tanssitaitoja seuratessa.

Katarina Mustonen / Viestintävastaava ja graafikko

Katarina Mustonen / Viestintävastaava ja graafikko

katarina@jkles.fi

Kata on timanttinen järjestöaktiivi, jonka ydinosaamista on markkinointi, ja siinä hän haluaa jatkuvasti kehittyä. Aktiivisena kauppakorkeakoulun opiskelijana Kata on ehtinyt käyttää osaamistaan niin oman ainejärjestönsä hallituksessa kuin edarissakin. Tällä hetkellä hän hoitaa kanditutkielman ja JES:n hommien lisäksi Pörssin 50-vuotisjuhlavuoden markkinointia ja monenlaista muuta projektia. Valokuvaamisen, kirjoittamisen ja grafiikoiden lisäksi Katan sydäntä lähellä on hyvinvointi, ja hän onkin toiselta koulutukseltaan personal trainer. Kata on toimelias ja jopa vähän perfektionisti, ja tästä syystä luotamme Katan täydellisyyttä hipoviin grafiikoihin täysillä.

Tuomas Kaleton / Tapahtumavastaava

Tuomas Kaleton / Tapahtumavastaava

tuomas@jkles.fi

Tuomas on JES:n Sotkamon vahvistus, jolta eivät mene jauhot suuhun missään tilanteessa. Hänestä huokuu vilpitön ja aito kiinnostus ihmisiä kohtaan, ja hän osoittaa ronskia välittämistä. Tuomaksen opinnot JAMKissa ovat siivittäneet hänet myyntityöhön, joka täyttääkin arkipäivät tämänhetkisessä harjoittelupaikassa Ontime Research Solutionsilla. Tuomaksen motto on, että elämässä liike eteenpäin on tärkeintä. Hän haastaa itseään kehittymään ja saa sen tarttumaan muihinkin ympärillä oleviin. Tuomas tykkää halata ja hän kertoo usein tilanteisiin sopimattomia vitsejä. Naurua ja positiivista energiaa huokuva mies ei tapahtumavastaavan roolin haasteita pelkää!

Joel Manninen / Tapahtumavastaava

Joel Manninen / Tapahtumavastaava

joel@jkles.fi

Joel on nuorimpana hallituslaisena niittänyt jo mainetta lempinimellä ”nuori mestari”. Hän on hauska ja iloinen veijari, jonka ylioppilaskirjoitukset ovat juuri käsillä. Syksyn 2018 abiturientti ei tapahtumavastaavan roolia jännittänyt, ja näin he Tuomaksen kanssa pääsivätkin muodostamaan timanttisen tiimin. Joelin intohimo koulun ulkopuolella ovat tietokonepelit, joiden pelaamisessa nuorimies on myös aivan käsittämättömän hyvä! Joel on nopea oppimaan ja periksiantamattomalla asenteellaan hän on nuoresta iästään huolimatta matkalla kohti loistavaa tulevaisuutta.

Marjo Hiekkala / Talousvastaava

Marjo Hiekkala / Talousvastaava

marjo@jkles.fi

Marjo tuo persoonallisuudellaan porukkaan paljon valoa ja iloa. Hän pyörittelee numeroita sutjakammin kuin Markkanen koripalloa ja luukuttaa vapaa-ajallaan teknoa. Talousvastaavan roolissa Marjon tarkka ja huolellinen ote pitää JES:n kirjanpidon kunnossa ja raha-asiat mallillaan. Marjon pääaineena Jyväskylän Kauppakorkeakoulussa on ollut markkinointi, ja nyt gradu on loppusuoralla. JES:n lisäksi Marjon pitää kiireisenä työt Nordic Business Forumilla, missä asiakaspalvelu, taloushommat ja tapahtumatuotanto kuuluvat toimeliaan mimmin vastuualueeseen. Hyvänä vastapainona vastuille Marjon vapaa-aika täyttyy matkustelusta, hyvästä musiikista, konserteista, festareista, pitsasta ja ystävistä.

Spiros Andreou / KV- ja excuvastaava

Spiros Andreou / KV- ja excuvastaava

spiros@jkles.fi

Spiros on nimensä veroinen mies. Hän on nimittäin kansainvälisyys- ja excursiovastaavamme, sekä oululainen pohjoisen poika, joka muutti aikoinaan Jyväskylään opiskelemaan tietojärjestelmätiedettä. Spirosin talentti on kielet ja parhaiten niistä sujuvat suomi, englanti, ruotsi ja kreikka. Näin Spiros onkin juuri oikea henkilö pitämään huolta kansainvälisyyden tärkeydestä hallituksessamme ja suunnittelemaan palkitsevia excursioita vuoden aikana. Kreikkalaisista juuristaan huolimatta Spiroksen lempiherkku on ruissipsit savuporotuorejuustolla ja hän osaa leipoa käsittämättömän hyvän vegaanikakun. Jalkapallossa Spiros loistaa kuin Naantalin aurinko ja on yleensä yhtä hymyä myös kentän ulkopuolella.

Maria Tuomisto / Sidosryhmävastaava

Maria Tuomisto / Sidosryhmävastaava

maria@jkles.fi

Maria on sidosryhmävastaavan pestissään kuin kala vedessä. Uusiin ihmisiin tutustuminen on E. Saarisen Pafos-alumnille mukavuusaluetta parhaimmillaan, mitä tukevat myös kolmannen vuoden viestinnän opinnot Jyväskylän Yliopistolla. Vahva perheyritystausta näkyykin Marian tekemisessä, eikä hän pelkää laittaa käsiään saveen, asiassa kuin asiassa. Maria on tehnyt freelance-toimittajan töitä ja tykkää paljon kirjoittamisesta. Sen ohella lempipuuhaa ovat ruuanlaitto ystäville omassa avokeittiössä, hyvä musiikki niin festareilla kuin konserteissakin sekä lumilautailu. Ulospäinsuuntautuneen tytön intohimo on matkustaminen – uusia valtioita on bongailtu jo 39.

Lauri Hyry / Discovery Tuesday -projektipäällikkö

Lauri Hyry / Discovery Tuesday -projektipäällikkö

lauri@jkles.fi

Lauri on mies, jonka haluat joskus tavata. Hän on ystävällinen kaikkien kaveri, josta ei voi olla tykkäämättä. Hänen kanssa on aina hauskaa ja vitsailu kuuluukin miehen osaamisrepertuaariin kärkipäässä. Late debytoi Aava & Bang -nimisessä markkinointitoimistossa tammikuussa 2018, ja opiskelee sen ohella laskentatoimea Jyväskylän Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen vapaa-aikansa jakautuu harrastuksille kuten golf ja kitaransoitto, läheisille ihmisille ja ystäville, sekä hänen kiinnostukselleen lentokoneisiin ja niiden tekniikkaan. Late on rohkealla asenteellaan huipputyyppi, joka tuo JES:n toimintaan uusia ideoita, hyvää energiaa ja uskallusta.

Sakari Siilin / Spotlight-projektipäällikkö

Sakari Siilin / Spotlight-projektipäällikkö

sakari@jkles.fi

Sakke on raudankova tekijämies, jolta eivät asiat jää puolitiehen. Hän opiskelee viestintää Jyväskylän Yliopistolla neljättä vuotta ja on siinä ohessa ehtinyt toimia ainejärjestöaktiivina jo monta vuotta. Hän on tarkka ja huolellinen, ja on niittänyt mainetta ainejärjestönsä excursiovastaavana sekä viestintäkoordinaattorina. Sakke on hyvä pelaamaan jalkapalloa ja sen lisäksi harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja salilla käynti. Sakke ottaa kaikki ympärillään olevat ihmiset huomioon ja on hyvä kuuntelija. Hänestä huokuu positiivinen tekemisen meininki ja jos hänen luokseen sattuu menemään kyläilemään, on miehen tarjoama leipä varmasti itse leivottua.

Janne Cederberg / Webmaster

Janne Cederberg / Webmaster

webmaster@jkles.fi

Janne on jengin koodarivelho ja webmasteri. Hänen äärimmäinen kiinnostuksensa koodeihin ja nettisivuihin antaa meille muille loistavat edellytykset luottaa nettisivujemme toimivuuteen. Janne on ammatiltaan matematiikan opettaja, mutta toimii tällä hetkellä täysipäiväisenä yrittäjänä. Hän kiinnostui koodaamisesta niin paljon, että lähti opiskelemaan IT-opintoja ja kyberturvallisuutta töidensä ohessa. Janne haastaa itseään jatkuvasti uusilla asioilla ja kiinnostuu laajasti kaikesta. Hän on kokeileva heittäytyjätyyppi, jonka seurassa saa aikaan keskusteluja ja väittelyjä mitä kirjavimmista aiheista.