Tapahtuman tiedot

Paikka:

Milano, Italia

Ajankohta:

12.10. - 16.10.2022

Tapahtuman kuvaus:

Vihdoin se on täällä! JES ry:n ulkomaan excursio tekee comebackin muutaman vuoden tauon jälkeen, ja vielä kirsikkana kakun päällä, toteutettuna yhteistyössä OuluES:n kanssa! JEStas mikä reissu tästä tulee! Tänä vuonna suuntaamme yhdessä kohti Italiaa ja Milanoa. Mitä kaikkea Milanosta voikaan löytää? Tule ottamaan itse selvää! Excursion ajankohta on 12.-16.10.2022.

Excursion ideana on tutustua Milanon yrityselämään, yrittäjyystarinoihin, upeaan kulttuuriin ja tottakai toisiimme. Mikä olisikaan parempaa kuin verkostoitua yli ainejärjestörajojen, ja jopa yli kaupunkien ja maiden rajojen! Huomioithan, että excursio on vain JES:in ja OuluES:n jäsenille.

Milanossa yövymme Airbnb-huoneistoissa eri puolilla kantakaupunkia. Matkaan lähdemme yhteensä 25 hengen voimin, ryhmän koostuen puoliksi jessiläisistä ja puoliksi oululaisista. Excursion ohjelmaan kuuluu kaksi yritysvierailupäivää, yksi turistipäivä ja kaksi matkustuspäivää. Lisää tarkempaa informaatiota yritysvierailuista julkistetaan myöhemmin, mutta sen lupaamme, että mielenkiintoa vierailuista ei uuvu! Oman matkansa voi halutessaan suunnitella kuten haluaa, mutta ilmoittautuminen excursiolle on pakollinen, jos haluat majoittua kanssamme tai osallistua suunniteltuun ohjelmaan.

 

Tätä unohtumatonta, suorastaan historiallista yhteistyössä toteutettua reissua et halua jättää välistä! Liity siis seuraamme, kun JES ja OuluES valtaavat Milanon! Nähdään Italiassa!

 

MITÄ: JES x OuluES goes Milano

MISSÄ: Milanossa, Italiassa

MILLOIN: 12.-16.10.2022.

MIKSI: Koska yritysvierailut, ES-yhteistyöt ja Italia <3

KENELLE: JES:in ja OuluES:n jäsenille! Jos haluat osallistua, mutta et ole jäsen, ilmoittaudu jomman kumman linkin takaa! JES-jäsenyys: jkles.fi/jasenyys OuluES jäsenyys: oulues.com/join

MITÄ MAKSAA: 190€/henkilö. Hintaan sisältyy Airbnb majoitus neljäksi yöksi, sekä ohjelmaa paikallisissa yrityksissä vieraillen. Lennot tulee ostaa itse (suosittelemme Finnairin suoria lentoja)!

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 15.8.2022 klo 14 KideAppissä, ja sulkeutuu maanantaina 22.8.2022 klo 14. Ilmoittautuminen on sitova, vaikka tapahtuma laskutetaan myöhemmin. Mikäli et pysty osallistumaankaan, lippua ei hyvitetä rahallisesti ja vastuu myymisestä jää lipun haltijalle.

MITÄ MUKAAN: Kimpsut ja kampsut pakattuna täyteen avointa mieltä, intoa verkostoitua sekä halua oppia uutta!

 

Jäikö kysyttävää excursiosta? Laita meille viestiä!

Jenna Tulonen (JES): jenna@jkles.fi / 0400268499

Henna Uusitalo (OuluES): henna@oulues.fi

 

Ovatko JES ry tai OuluES sinulle vielä tuntemattomia järjestöjä? Tutustu toimintaamme nettisivuillamme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

JES:

jkles.fi

Facebook: Jyväskylä Entrepreneurship Society

Instagram: @jyvaskyla_es

OuluES:

oulues.com

Facebook: Oulu Entrepreneurship Society

Instagram: @oulues

Toivottavasti törmätään tapahtumassa!!