Tapahtuman tiedot

Paikka:

Crazy Town Alatori (Kauppakatu 39)

Ajankohta:

1.10.2023. Ovet aukeavat klo 10.30, puhuja aloittaa klo 11.00.

Tapahtuman kuvaus:

Syksyn ensimmäinen sunnuntaibrunssi on täällä!

Tällä kertaa puhujamme on talousneuvonnan asiantuntija ja yksi finalisteista vuoden 2023 Diili ohjelmassa, Tinu Räisänen. Vaikka voittoa ei Diili ohjelmasta tullutkaan, niin Tiinalle avautui kilpailun jälkeen operatiivisen johtajan paikka sometoimisto Dunbarissa. Tämän lisäksi Tinu toimii hallituksen puheenjohtajana jyväskyläläisessä Roar Accounts nimisessä yrityksessä, joka tuottaa pienyrityksille tilitoimistopalveluita valmentavalla otteella.

 

Tinun puheenvuorolla pääsemme kuuntelemaan hänen omasta uratarinastaan, sekä tekijän taseesta. Tekijän taseella tarkoitetaan ihmisiä yrityksen sisällä. Tinu kertoo, kuinka tärkeää on ottaa tekijän asenne ja miten tekijät yrityksen sisällä ovat isossa roolissa menestymisen kannalta. Tinua voisikin kuvailla olevan Suomen innostavin taloustyyppi!

 

Tule siis mukaan viettämään sunnuntaita meidän kanssamme ja inspiroitumaan Tinun puheenvuorosta!

MITÄ: JES ry Sunnuntainbrunssi x Tinu Räisänen

MISSÄ: Crazy Town Alatori (Kauppakatu 39)

MILLOIN: 1.10.2023. Ovet aukeavat klo 10.30, puhuja aloittaa klo 11.00.

MIKSI: Ihana brunssi, huippu seuraa ja innostava puhuja!

KENELLE: Kaikille opiskelijoille yli ainerajojen, sekä muille aiheesta kiinnostuneille!

MITÄ MAKSAA : Ei mitään – tämä tapahtuma on ilmainen! Muistathan ilmoittautua KideAppin kautta.

 

__

 

Jäikö muuta kysyttävää tapahtumasta tai JES ry:stä? Laita meille viestiä Messengerissä! Jos JES ry on vielä sinulle tuntematon järjestö, tutustu toimintaamme klikkaamalla itsesi meidän sivuille www.jkles.fi tai seuraa Facebookissa Jyväskylä Entrepreneurship Society sekä Instagramissa ja TikTokissa @jyvaskyla_es

 

Tapahtumassamme on voimassa turvallisemman tilan periaatteet. Paikalla on nimetty JES:in turvahenkilöt, joihin voi olla yhteydessä, mikäli koet tai todistat tapahtumassamme häirintää, syrjintää tai muuta epäasiallista käytöstä. Tapahtuman aikana/jälkeen on myös mahdollista täyttää täysin anonyymi palautelomakeToivottavasti törmätään tapahtumassa!!