Tapahtuman tiedot

Paikka:

Villa Jääskelä

Ajankohta:

Lauantaina 3.12. klo 17:30 alkaen. Yhteiskuljetus lähtee Matkakeskukselta juhlapaikalle klo 16:45 ja juhlapaikalta takaisin Matkakeskukselle klo 2:30

Tapahtuman kuvaus:

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan JES ry:tä ja kulunutta 11. toimintavuottamme! ✨
Kokoonnumme juhlimaan yhdessä istuvan hallituksen, alumnien, yhteistyökumppaneiden sekä jäsenistön kanssa. Illan aikana pääsemme nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta, musiikista sekä muusta hauskasta ohjelmasta. Pukukoodina toimii cocktail, ja juhlapaikalla on myös mahdollisuus saunoa veloituksetta.
Juhla järjestetään Villa Jääskelässä Vaajakoskella. Juhlapaikalle järjestetään yhteisbussikuljetus, joka lähtee Jyväskylän Matkakeskukselta lauantaina klo 16:45. Itse juhla alkaa klo 17:30 ja jatkuu pitkälle iltaan! Bussit lähtevät juhlapaikalta takaisin Matkakeskukselle sunnuntain puolella klo 2:30.
Kartanojuhlille ovat tervetulleita kaikki JES ry:n jäsenet. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä ilmaiseksi linkin takaa https://www.jkles.fi/jasenyys/
Ilmoittautuminen Kartanojuhliin tapahtuu Kide.Appin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 3.11. klo 10 ja on auki 24.11. asti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Lippuun sisältyy bussikuljetukset edestakaisin, illallinen, ruokajuomat sekä drinkkilippu.

Toivottavasti törmätään tapahtumassa!!