Minustako opiskelijayrittäjä?

Hienoa, että opiskelijayrittäjyys kiinnostaa sinua! Toivottavasti päätät rohkeasti ottaa tämän ensiaskeleen yrittäjäurallasi, sillä matka tulee olemaan pitkä, opettavainen ja ikimuistoinen, mutta varmasti sen arvoinen. 

JES Opiskelijayrittäjän tukena

Monet asiat mietityttävät sinua varmasti, mutta ei hätää - Jyväskylästä ja Keski-Suomesta löytyy sinulle lukuisia tahoja ja palveluita jotka auttavat sinut mielellään kohti menestystä. JES:n visio ja tarkoitus on tuoda yhteen yrittäjähenkisiä nuoria/tyyppejä ja innostaa ihmisiä kohti yrittäjyyttä. Työskentelemme yhteistyössä Jyväskylän alueen yrittäjyyttä edistävien tahojen kanssa ja kun yrittäjyys on sinulle ajankohtaista, ohjaamme sinut mielellämme oikeiden ihmisten ja toimijoiden pariin.

 

Kysy ihmeessä lisää hallitukselta niin autamme sinut eteenpäin!

Yrittäjyyden polulla sinua Keski-Suomessa auttavat

Yritystehdas

Keski-Suomen Yritysidea

JES Yhteyshenkilö

Iiris Pohjola

Sidosryhmät 

+358 44 296 6826

Mitä tekisit, jos yrittäisit? 

Yrittäjyyden ei tarvitse olla yksin puurtamista eikä omien kysymysten kanssa kannata jäädä yksin. Jos haluat päästä pitkälle, suosittelemme ajatusten ja ideoiden työstämistä yhdessä asiantuntijoiden parissa. Näin vältät sudenkuopat ja ennalta arvattavat virheet, tunnistat liikeidean vahvuuksia, saat varmuutta virallisiin hakemuksiin ja parhaassa tapauksessa saat yrityksestä elinikäisen kumppanin. 

Yritystehdas

Innova 1 - 9. kerros

Piippukatu 11,

40100 Jyväskylä

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

© 2020 Jyväskylä Entrepreneurship society - JKLES